Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Fri frakt i Norge & gratis bytte

våre_designere_heymat-1

Våre designere

Vi elsker norsk og skandinavisk design og er stolte over å kunne samarbeide med noen av Norges fremste designere. Her finner du en oversikt over designere vi så langt har samarbeidet med.

Magnus Voll Mathiassen

Magnus Voll Mathiassen

Magnus Voll Mathiassen har designet mattene Å, Nord og Føn. Magnus har ofte brukt norsk natur som bakteppe i sitt virke, da videretolket til et organisk og abstrakt formspråk. For Heymat er det en av få ganger han har tatt tak i selve naturen og værfenomener og utforsket dette konkret. De tre mattene viser motiv man finner og opplever på en reise fra Lindesnes til Nordkapp. 
Magnus Voll Mathiassen har hovedfag fra Kunsthøgskolen i Bergen. Magnus jobber med grafisk design, kunst og illustrasjon for et internasjonalt marked. Han representeres av ulike agenter, og arbeidshverdagen består av å utvikle visuelle uttrykk til interiør, profiler, aviser, produkter og utsmykking.
Kristine Five Melvær

Kristine Five Melvær

Kristine Five Melvær designet Heymats første kolleksjon, som ble lansert i januar 2016, med designene Heim, Spot, Mix og Hand. Kristine tente umiddelbart på ideen om å tilby matter til hjemmemarkedet med den høye kvaliteten som man finner i industrimatter. En matte skal selvfølgelig ha en stor nytteverdi, men er også i høyeste grad en prydgjenstand. I prosessen med mattenes uttrykk forsøkte Kristine å komme opp med motiv og tema som det skal være hyggelig å komme hjem til.

Kristine har en mastergrad i industridesign fra AHO og en mastergrad i visuell kommunikasjon fra KHiO. Kristine designer møbler, belysning, dekketøy, tekstile objekter og grafisk design. Hun har vunnet en rekke priser innen begge sine fagfelt og har representert norsk design ved et stort antall internasjonale utstillinger.

Caroline Olsson

Caroline Olsson

Caroline Olsson har designet mattene Løv, Blåne og Eine. Kolleksjonen er en hyllest til det norske landskapet med den rike fargepaletten som endrer seg gjennom de ulike årstidene. Motivene er landskap sett fra avstand og det som er helt nærme i naturen som man gjerne studerer og undrer seg over.

Caroline er utdannet produktdesigner (MA) fra Høgskolen I Oslo og Akershus. Hun har tidligere designet lamper for Magnor Glassverk og rammer for den nederlandske produsenten Vij5. Hun har også mottatt flere utmerkelser for sitt arbeid.

Cathrine Christensen

Cathrine Christensen

Cathrine Christensen har designet Hagl og Lyn. Inspirasjonen til designet har hun fått fra været i Bodø, hvor hun bor og arbeider. Cathrine står også bak utviklingen av Heymats logo og profil.

Cathrine har svennebrev som grafiker, har gått grafisk design på MI i Trondheim og tatt fag i markedskommunikasjon på BI og designledelse via Grow. Hun jobber i dag som kreativ leder og senior grafisk designer på Riktig Spor.

Hege Homstvedt

Hege Homstvedt

Hege Homstvedt vant designkonkurransen «Lekende Lett» som Heymat arrangerte i samarbeid med Oslo Design Fair sommeren 2017. Hennes bidrag til konkurransen var 2 matter med dyremotiv; Ida og Mikkel. Hege har hentet inspirasjon fra den norske naturen i form av en revevalp og en isbjørnunge. Den vakre og ikoniske rødreven har spilt sentrale roller i tradisjonelle og nyere eventyr og sanger, og er kjent for å være en leken luring. Med isbjørnen ønsket hun å skape et arktisk uttrykk i kontrast til skog og lyng.

Hege er utdannet ved Academy of Art i San Francisco, og til daglig jobber hun som grafisk designer hos Mission.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.