Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Fri frakt i Norge & gratis bytte

Sommer12

Dette gjør Heymat unik

Industrikvaliteten

Dørmattene samler store mengder sand, vann, skitt og søle – og ligger stødig på underlaget.

Designet

Det delikate designet gjør gangen til et trivelig rom.

Styrken

Dørmatten er slitesterk og kan ligge både inne og ute under tak.

Størrelsen

Heymat er større enn vanlige dørmatter. En større matte gjør en mye bedre jobb.

Levetiden

Med riktig vedlikehold har du dørmatten i årevis. Vask den hjemme på 60 grader og den blir som ny.

Vi kaller den Heymat – en dørmatte det er godt å komme hjem til

Om oss

Vi som står bak Heymat er ekteparet Sonja Djønne og Thoralf Lian. Vår erfaring med matter går langt tilbake i tid. Thoralf er tredje generasjon i en stor vaskerifamilie, hvor vask og utleie av matter har vært en viktig del av driften. Ved å kombinere Thoralfs kunnskap om matter og Sonjas interesse for design og interiør, har ekteparet skapt Heymat – dørmatten som ønsker deg velkommen hjem.

Med barn og hund i huset har vi, som mange andre familier, erfart at støvsugeren må brukes både titt og ofte. Vi oppdaget at industrimattenes kvalitet gjorde at hjemmet vårt holdt seg renere litt lengre. En deilig følelse når hverdagen er travel. Dette ønsket vi at flere kunne få oppleve. Sammen med dyktige norske designere har vi derfor utviklet en dørmatte som ikke bare ser bra ut, den virker faktisk også.

Heymat ble stiftet i 2015, og siden den gang har vi måtte klype oss i armen flere ganger over den gode mottakelsen mattene har fått av våre kunder. Det er vi veldig glade for og vi lover at vi skal fortsette og utvikle lekre og funksjonelle matter til dere også i fremtiden.

Vi håper du finner en Heymat du liker.

Kontakt oss

Er det noe du lurer på? Du kan ringe oss på 75 15 11 00 mellom 08.00 og 16.00 på hverdager, eller sende oss en e-post: info@heymat.no

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.